Home Creează propriul tapet

Transformă orice imagine în tapetul tău personalizat

Cu Daring Prints poți să realizezi tapetul ideal pentru tine, folosind o imagine personală. Pentru ca rezultatul să fie optim, este important să ții cont de următoarele aspecte:

  • Imaginea trebuie să aibă cel puțin 3 megapixeli. Cu cât rezoluția imaginii este mai mare, cu atât imprimarea pe tapet va fi de calitate mai bună (imaginea va fi mai clară). Dacă nu ești sigur de calitatea imaginii, poți să ne-o trimiți, iar noi îți vom spune dacă este potrivită.
  • Ne poți trimite imaginea în format .jpg sau .png pe adresa contact@daringprints.ro folosind WeTransfer
  • Trebuie să ai în vedere proporțiile imaginii. Spre exemplu, dacă peretele pe care vrei să montezi tapetul este de formă dreptunghiulară (latura mai mică fiind înălțimea peretelui), atunci și imaginea aleasă ar trebui să aibă aproximativ aceleași proporții.
  • Dacă nu ai o imagine personală pe care dorești s-o folosești, dar nici nu ai găsit în colecțiile noastre una preferată, ne poți transmite ce anume cauți, iar noi îți vom propune mai multe variante din care poți alege.

PERSONALIZARE

Fototapetul va fi produs special pentru dimensiunile pe care tu ni le vei comunica. De asemenea, ne poți solicita și ajustări ale imaginii: spre exemplu, dacă îți dorești să folosim doar o porțiune din imagine, dacă îți dorești să fie poziționată în oglindă sau dacă o preferi alb-negru.

OFERTĂ FINANCIARĂ ȘI SIMULARE GRAFICĂ

După ce ne vei transmite imaginea și dimensiunile peretelui, noi îți vom trimite o ofertă financiară pentru producerea tapetului. Aceasta se calculează în funcție de dimensiuni, culorile din imagine și suportul pe care aceasta va fi imprimată. Va trebui să măsori lungimea și înălțimea peretelui. Dacă există porțiuni de înălțimi diferite, atunci măsoară porțiunea cea mai înaltă. Înainte ca tapetul să fie produs, vei primi pe e-mail o simulare grafică a imaginii pe dimensiunile peretelui. Doar după ce primim confirmarea ta, tapetul va fi produs.

PLATĂ ȘI LIVRARE

Când tapetul va fi gata, ți-l vom expedia prin curier la adresa specificată în termen de 3-4 zile lucrătoare. Costul transportului este inclus în ofertă. Vei primi factura pe mail, iar plata poți alege să o efectuezi prin transfer bancar sau ramburs la livrare.

INSTALARE

Fototapetul este produs pe suport de calitate superioară și va fi livrat împreună cu instrucțiunile de instalare. Dacă dorești, îți putem recomanda și adezivul de care ai nevoie.

Deși montajul tapetului este facil, îți recomandăm să apelezi la un specialist care în câteva ore va oferi un nou chip spațiului tău.

ATENȚIE! Fototapetul comandat folosind o imagine personală reprezintă un produs 100% personalizat, prin urmare nu poate fi returnat. În cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor (dimensiuni, calitate), vă rugăm să ne contactați.

https://daringprints.ro/wp-content/uploads/2021/02/tapet-fototapet-personalizat-comanda-bucuresti-model-abstract-volume-albastru-roz-perete-lux-special.jpg

Copyright by DARING PRINTS 2021. All rights reserved.