Home Despre noi

Ambiente uniceDaring Prints

Daring Prints este un brand dedicat creării de ambiente, fondat în 2020 de doi tineri antreprenori specializați în arhitectura de interior.
Activând în ultimii zece ani în domeniul designului interior, tot împreună înființând în 2018 și studioul de design interior Chiral, au identificat nevoia publicului de a putea personaliza un spațiu rapid, ușor și accesibil. Tapetul a devenit instrumentul firesc, îndeplinind toate aceste criterii.
Așa a luat formă proiectul Daring Prints, dedicat producției de tapet și fototapet.

http://daringprints.ro/wp-content/uploads/2020/12/tapet-fototapet-special-personalizat-customizabil-comanda-bucuresti-daring-prints-model-desen-ilustratie-acuarela-peisaj-bleu-pastel.jpg
http://daringprints.ro/wp-content/uploads/2020/12/tapet-fototapet-special-personalizat-customizabil-comanda-bucuresti-daring-prints-model-floral-flori-cires-stil-vintage-romantic-pastel.jpg

Modele uniceFototapet contemporan

Colecția de debut a echipei Daring Prints aduce împreună modele de tapet atât contemporane, cât și clasice, pline de expresivitate și ilustrând diverse povești. Fiecare model de tapet este ales în așa fel încât acesta să fie un element nou care să aducă un plus de frumusețe, de bună-stare, de bucurie în viața ta.
Lumea fototapetelor Daring Prints este plină de culoare, cuprinzând atât imagini realistice cât și ilustrații cu teme fantastice. Așadar, modelele de fototapet vor întâlni dorințele oricărui client și orice cerință de design.

Produse de înalta calitatePovestea ta

Scopul echipei Daring Prints este acela de a crea produse de înaltă calitate care să aducă un plus de frumusețe cotidianului. Așa că, indiferent care produse sunt pe placul tău – fie că preferi modelele mai îndrăznețe sau pe cele mai discrete, sperăm ca fototapetul pe care îl vei alege să îți personalizeze spațiul și să îți spună povestea.

http://daringprints.ro/wp-content/uploads/2020/12/tapet-fototapet-design-personalizat-customizabil-comanda-special-camera-dormitor-copii-model-padurea-fermecata-poiana-fluturi-verde-roz.jpg

Clienți și parteneri

http://daringprints.ro/wp-content/uploads/2020/12/logo-chiral-png-site.png

Adresă

București

Telefon

+40 723 697 534

Email

contact@daringprints.ro

Obține un cost estimativ

Folosește calculatorul de preț pentru a afla un preț estimativ pentru tapetul preferat.

Copyright by DARING PRINTS 2021. All rights reserved.